Zorg-Saam logo

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 1.850 deskundige medewerkers en 600 geëngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.
De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een "hart" voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

https://www.zorg-saam.be/

Op zoek naar een Vervanging opnameverantwoordelijke (zwangerschap) 28u/week

WZC Sint Eligius gelegen in de regio (Lochristi-Zeveneken-Lokeren) is een ouderenzorgvoorziening. Met een 100-tal medewerkers geven we in WZC Sint Eligius dagelijks zorg op maat aan 190 bewoners in het woonzorgcentrum, centrum voor kortverblijf, assistentiewoningen en in een dagverzorgingscentrum voor personen met dementie.
Wij maken deel uit van een grote groep, VZW Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu. Meer dan 1700 deskundige medewerkers en geëngageerde vrijwilligers maken werk van hun kernopdracht en streven naar zorg op maat. We doen dit door een eigentijdse, kwalitatieve dienstverlening aan 2000 ouderen.
Om de continuïteit in de opnamedienst te vrijwaren zijn we op zoek naar een nieuwe collega die vanaf begin juli de vervanging doet van een medewerker voor de periode van bevallingsrust.
 
VACATURE VERVANGING OPNAMEVERANTWOORDELIJKE
MAATSCHAPPELIJK WERKER/SOCIAAL VERPLEEGKUNDIGE
28u/week VANAF 1 JULI 2020

Wat wordt er van jou verwacht?

JE PROFIEL:
Je hanteert een empathische en respectvolle basishouding, zowel naar de bewoners als naar de familie.
Je hebt een warm hart voor ouderen en werkt graag in teamverband.
Je bent voor velen het eerste contact met het woonzorgcentrum, je straalt enthousiasme uit, biedt vertrouwen, handelt deskundig.
Je hebt een houding die past binnen de christelijke visie van de voorziening.
 
JE TAKEN:
Wachtlijstbeheer en preselectie van opnamedossiers voor overleg met directie is je kerntaak
Ondersteunende taken in het kwaliteitsbeleid zijn een eveneens een deel van je opdrachten.

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

AANBOD:
Een gevarieerde job in een aangename werkomgeving en een vooruitstrevende visie op verantwoord en ethisch zorg verlenen. Zorg op maat, ethisch reflecteren, aandacht voor de totale mens en zijn relaties, levenseindebegeleiding vooral gericht op een deskundige palliatieve zorgverlening, aandacht voor zingeving etc. zijn enkele kernwoorden waar het in ons woonzorgcentrum om gaat.
Wij bieden een vervangingsovereenkomst  aan van 28u/week
Loon volgens PC 330.01 – Ific verloning. Extralegale voordelen (maaltijdcheques, fietsvergoeding, premie voor WE-werk, ……..). Integratie in een gemotiveerd team.

Download bijlage(s)