Zorg-Saam logo

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 1.850 deskundige medewerkers en 600 geëngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.
De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een "hart" voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

https://www.zorg-saam.be/

Een verpleegkundige of zorgkundige die ons fijn team wil versterken

WZC Sint Eligius gelegen in de driehoek( Lochristi-Zeveneken-Lokeren) is een voorziening voor oudere bewoners. Met een 100-tal medewerkers geven we in WZC Sint Eligius dagelijks zorg op maat aan 190 bewoners, in kortverblijf, in assistentiewoningen en in een dagverzorgingscentrum.
Wij maken deel uit van een grote groep van ouderenvoorzieningen : De VZW Zorg Saam Zusters Kindsheid Jesu. Meer dan 1700 deskundige medewerkers en geëngageerde vrijwilligers maken werk van hun kernopdracht en streven naar zorg op maat. We doen dit door een eigentijdse, kwalitatieve dienstverlening aan te bieden aan 2000 ouderen.
 
Om ons ambitieus en dynamisch team te vervoegen en de continuïteit van de zorg aan onze bewoners te waarborgen, zijn we op zoek naar een collega die een vervangingscontract op zich wil nemen

Wat wordt er van jou verwacht?

JE PROFIEL:
Je hanteert een empathische en respectvolle basishouding, zowel naar de bewoners als naar de familie toe en hebt een warm hart voor ouderen.
Je werkt graag in teamverband.
Zorg op maat bieden, ethisch reflecteren op de aangereikte zorg, aandacht voor de totale mens en zijn relaties, levenseindebegeleiding vooral gericht op een deskundige palliatieve zorgverlening, aandacht voor zingeving etc. zijn enkele kernwoorden waar het om gaat.
Je hebt een houding die past binnen de christelijke visie van de voorziening.

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

AANBOD:
Een gevarieerde job in een aangename en zich vernieuwende werkomgeving met een vooruitstrevende visie op verantwoord en ethisch zorg verlenen.
Een team met toffe collega’s en een uurrooster met aandacht voor combinatie thuis & werk.
Een aangepaste werkperiode met aantrekkelijk salaris, overname van anciënniteit en met extralegale voordelen; zoals extra dagen klein verlet, maaltijdcheques, fietsvergoeding, premies voor weekend- en avondwerk, ………..
 
INTERESSE? Voor het stellen van je kandidatuur en/of het bekomen van bijkomende informatie, kan u zich richten tot :
Hilde de Bruyn, algemeen directeur, tel. 09/353.93.74 of via mail debruynh@steligius.zkj.be
Kathleen Buysse, verantwoordelijke zorg/kwaliteit, tel 09/355.27.98 of via mail buyssek@steligius.zkj.be

Download bijlage(s)