Zorg-Saam logo

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 1.850 deskundige medewerkers en 600 geëngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.
De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een "hart" voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

https://www.zorg-saam.be/

Op zoek naar een verpleegkundige

Verpleegkundige zorg en begeleiding van zorgbehoevende ouderen met fysieke beperkingen en/of dementie in het woonzorgcentrum, in samenwerking met een team van zorgkundigen en paramedici. Graag werken met ouderen is een must. Een presente houding ten aanzien van bewoners, bezoekers en collega's vinden wij heel belangrijk.
We benadrukken voor al onze medewerkers de competenties bewonersgerichtheid, samenwerking, betrokkenheid en openheid

Wat wordt er van jou verwacht?

Gemotiveerd om te werken met ouderen en om verantwoordelijkheid op te nemen in een team. Zie ook onze website https://www.zorg-saam.be/zonnehove

 • Verpleegkundige zorg verlenen
  Met de persoon met een zorgbehoefte communiceren (beleving, pijn, ...)
  Het patiëntendossier aanvullen (incidenten, wijzigingen in de klinische toestand, ...)

 • Voor de activiteiten van het dagelijks leven en het comfort van de persoon met een zorgbehoefte instaan (opstaan, lopen, verzorging na een operatie, ...)

 • De klinische toestand van de persoon met een zorgbehoefte opvolgen (stabiliteit, excretie, gedrag, ...)
  De evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinair team bespreken

 • Het zorgplan opstellen volgens de noden van de personen met een zorgbehoefte
  Het verpleegkundig materiaal voorbereiden

 • De dossiers administratief opvolgen (aankomst en vertrek of overplaatsing van de persoon met een zorgbehoefte, archivering, ...) en de verpleegkundige verstrekkingen erin vermelden

Wat bieden wij jou aan?

Fijne collega's!
Vast uurrooster met mogelijkheid tot inspraak, motiverend aanbod qua deelname in werkgroepen en vorming.
1 op de 2 weekends te werken
Betaling cfr de officiële barema's + maaltijdcheques en fietsvergoeding. Extra personeelsaanbiedingen met de personeelskaart.
Een aangename werkomgeving in een dynamische voorziening.

Download bijlage(s)