Zorg-Saam logo

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 1.850 deskundige medewerkers en 600 geëngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.

De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een "hart" voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

https://www.zorg-saam.be/

Op zoek naar een Verpleegkundige/ opnamedienst

WZC De Regenboog biedt 265 erkende woongelegenheden, een centrum voor kortverblijf, dagverzorgingscentrum en assistentiewoningen.

Samen met 220 toegewijde medewerkers en 90 enthousiaste vrijwilligers geven wij vorm aan een uitdagende toekomst.

Wat wordt er van jou verwacht?

Verpleegkundige

Met een warm hart, voor basiszorg en dat iets méér

  • Samen met je collega-opnameverantwoordelijke zorg je er voor dat de mensen uit de doelgroep waarvoor het woonzorgcentrum bedoeld is, op de best mogelijke manier worden opgenomen en zorg dragen voor hen vanaf moment van intake tot en met 6 weken na opname.

  • Deze deelverantwoordelijkheid is minstens halftijds en je combineert dit met verpleegkundige basiszorg in het woonzorgcentrum.

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

  • Een boeiende job vol variatie en uitdagingen, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, veel autonomie en verantwoordelijkheid;

  • Een aangename werksfeer, een hartverwarmende werkomgeving;

  • Een organisatie met een actuele kijk op ouderenzorg, in een vernieuwende werkomgeving binnen een sector in volle beweging;

  • Een aantrekkelijk salaris met extra-legale voordelen;

  • Een stabiele werkomgeving binnen de sterke groep Zorg-Saam ZKJ vzw.