Zorg-Saam logo

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 1.850 deskundige medewerkers en 600 geëngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.
De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een "hart" voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

https://www.zorg-saam.be/

Wij zijn op zoek naar een ENTHOUSIASTE KINESITHERAPEUT (E) die het kineteam kan versterken.

WZC Sint-Antonius, Rootjensweg 77 te Grembergen, maakt deel uit van een dynamische groep voor ouderenvoorzieningen: de v.z.w. Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu.
Meer dan 1600 deskundige medewerkers en geëngageerde vrijwilligers maken werk van hun kernopdracht: de zorg afstemmen op de behoeften van de bewoner. We doen dit door een eigentijdse, kwalitatieve dienstverlening aan te bieden aan 2000 ouderen.
 
WZC Sint-Antonius is een woonzorgcentrum met 163 erkende woongelegenheden, waaronder 6 kamers kortverblijf. Met een 130 tal enthousiaste medewerkers geven wij dagelijkse zorg aan verschillende doelgroepen: zorgbehoevende ouderen, ouderen met dementie, ouderen met nood aan palliatieve zorgen, patiënten met MS (10).
 

Wat wordt er van jou verwacht?

Uw profiel:

 • U beschikt minstens over een bachelordiplomaat kinesitherapie.

 • U heeft kennis of u bent bereid deze te verwerven rond methoden en de behandelingswijzen eigen aan onze doelgroep met accent op de volgende terreinen: sensomotoriek, psychomotoriek, beweging, comfortzorg.

 • U beschikt over sociale, organisatorische en administratieve vaardigheden: actief luisteren, onderhandelen, uw mening uiten en feedback geven en ontvangen.

 • U bent een dynamische persoonlijkheid met zin voor initiatief en verantwoordelijkheid

 • U bent creatief en kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.

 • U werkt graag binnen een multidisciplinair team.

 • U wil zich engageren om de christelijke visie van de voorziening mee uit te bouwen.

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Aanbod:

 • Een voltijdse betrekking (38u/ week), bereid om op zaterdagvoormiddag (in beurtrol) te werken. Direct starten.

 • Een organisatie met een actuele kijk op de ouderenzorg.

 • Een aangename werkomgeving.

 • Een uitdagende, boeiende en afwisselende job met eigen verantwoordelijkheden in een dynamisch en groeiend woonzorgcentrum.

 • Ondersteuning- en opleidingsmogelijkheden.

 • Arbeidsvoorwaarden gericht op het welzijn van onze medewerkers; ondermeer een extra premie en maaltijdcheques, kinderopvang in de vakantieperiodes, mogelijkheid tot het aankopen van maaltijden aan economische prijzen,... .

           
 
Interesse?
 
Stel nu uw kandidatuur!
Stuur uw sollicitatiebrief met C.V. naar De Clippeleir Bernadette, algemeen directeur, Rootjensweg 77, 9200 Grembergen of via e-mail naar declippeleirb@stantonius.zkj.be
Voor meer informatie kan u telefonisch contact opnemen via 052 38 14 61

Download bijlage(s)