Zorg-Saam logo

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 1.850 deskundige medewerkers en 600 geƫngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.
De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een "hart" voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

https://www.zorg-saam.be/

student verpleegkundige of zorgkundige (WZC De Regenboog - Zwijndrecht)

WZC De Regenboog biedt 265 erkende woongelegenheden, een centrum voor kortverblijf, dagverzorgingscentrum en assistentiewoningen.
Samen met 220 toegewijde medewerkers en 90 enthousiaste vrijwilligers geven wij verder vorm aan een uitdagende toekomst.

Wil je ons beter leren kennen?
Neem een kijkje op onze website: https://www.zorg-saam.be/de-regenboog

In de zomervakantie versterken we onze teams met enthousiaste jobstudenten.

Wat wordt er van jou verwacht?

Wat verwachten we?

  • Je studeert voor verpleegkundige of zorgkundige. Bij studies voor zorgkundige heb je bij voorkeur op 30/06/20 je 6e of 7e jaar beĆ«indigd.

  • Je bent enthousiast en hebt de nodige inzet.

Wat bieden wij jou aan?

Wat bieden we?

  • Een vakantiejob van minimum twee weken in een aansluitende periode of gespreid. Het is ook mogelijk om in de zomervakantie enkel tijdens het weekend te werken.

  • Een goede opvang en begeleiding

  • Een leerrijke ervaring

  • Een correct loon

Download bijlage(s)