Zorg-Saam logo

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 1.850 deskundige medewerkers en 600 geëngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.
De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een "hart" voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

https://www.zorg-saam.be/

Dynamische hulpkok

WZC Sint Eligius (Lochristi Zeveneken Lokeren) is een voorziening voor oudere bewoners. Met een 104-tal medewerkers geven we in WZC Sint Eligius dagelijks zorg op maat voor 160 bewoners, waarvan een aantal senioren in kortverblijf – assistentiewoningen en dagverzorging.
 
Wij maken deel uit van een grote groep van ouderen voorzieningen : De VZW Zorg Saam Zusters Kindsheid Jesu. Meer dan 1700 deskundige medewerkers en geëngageerde vrijwilligers maken werk van hun kernopdracht en streven naar zorg op maat. We doen dit door een eigentijdse, kwalitatieve dienstverlening aan te bieden aan 2000 ouderen.
 
Om de continuïteit van de zorg aan onze bewoners te garanderen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega die wil meebouwen aan onze toekomst.

Wat wordt er van jou verwacht?

Uw functie :
Kookproces en dieetkeuken
Portioneren 3 maaltijden.
Charcuterie snijden + verdelen.
Stock controle + leveringen stockeren.
Onderhoudstaken in keuken.
Aandacht voor hygiëne en netheid van afwerking.
Variabel uurrooster

gewenste ervaring

drie tot vijf jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Wij bieden :
Deeltijdse arbeidsovereenkomst  28,50/u per week BEPAALDE DUUR
Een boeiende en afwisselende job.
Verloning volgens de VVI barema onder paritair comité 330.01 (Sub. Com. niet ziekenhuizen).
Extra legale voordelen zoals : maaltijdcheques, fietsvergoeding, premies voor weekend, ……..
 
Bij interesse gelieve uw sollicitatiebrief en cv op te sturen naar onderstaand adres en of  door te mailen naar een van onderstaande  mailadressen: 
Adres: WZC St. Eligius  St. Elooistraat 56   9080 Lochristi
Algemeen directeur: Hilde de Bruyn Email : Debruynhilde@steligius.zkj.be
Diensthoofd keuken: Veerle Gansbeke Email: Gansbekev@steligius.zkj.be

Download bijlage(s)