Zorg-Saam logo

De vzw Zorg-saam is een groepering van 13 woonzorgcentra en 2 aanverwante WZC's. Onze kernopdracht is het aanbieden van een eigentijdse kwalitatieve dienstverlening aan ouderen. Dit doen we samen met de 1.850 deskundige medewerkers en 600 geëngageerde vrijwilligers. Onze medewerkers blijven vanuit hun presente houding trouw aan onze kernopdracht. Hiervoor beschikken we over 2450 woongelegenheden.
De voorzieningen van de vzw Zorg-saam hebben een "hart" voor ouderen en investeren in warme zorg. We laten ons elke dag inspireren door een traditie van ruim 180 jaar zorg. Vanuit deze traditie blijven we innoveren en zijn we vaak trendsetter in de sector.

https://www.zorg-saam.be/

Op zoek naar een Ergotherapeute met een hart voor personen met dementie

WZC Sint-Eligius (Lochristi) is een voorziening voor oudere bewoners. Met een 100-tal medewerkers geven we in WZC Sint-Eligius dagelijks zorg op maat voor 160 bewoners, waarvan een aantal senioren in kortverblijf en serviceflats. Nieuw is ons dagverzorgingscentrum voor ouderen met dementie.
Wij maken deel uit van een grote groep van ouderenvoorzieningen: de vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu. Meer dan 1.700 deskundige medewerkers en geëngageerde vrijwilligers maken werk van hun kernopdracht: streven naar zorg op maat. We doen dit door een eigentijdse, kwalitatieve dienstverlening aan te bieden aan 2.000 ouderen.
 
Om de continuïteit van de zorg aan onze bewoners te garanderen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega die wil meebouwen aan onze toekomst.

Wat wordt er van jou verwacht?

JE PROFIEL: Je hanteert een empathische en respectvolle basishouding, zowel naar de bewoners als naar de familie toe. – Je hebt een warm hart voor ouderen. – Je werkt graag in teamverband. – Zorg op maat bieden, ethisch reflecteren op de aangereikte zorg, aandacht voor de totale mens en zijn relaties, levenseindebegeleiding vooral gericht op een deskundige palliatieve zorgverlening, aandacht voor zingeving etc. zijn enkele kernwoorden waar het om gaat. – Je hebt een houding die past binnen de christelijke visie van de voorziening.

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

AANBOD:
Een gevarieerde job in een aangename werkomgeving en een vooruitstrevende visie op verantwoord en ethisch zorg verlenen. Zorg op maat, ethisch reflecteren, aandacht voor de totale mens en zijn relaties, levenseindebegeleiding vooral gericht op een deskundige palliatieve zorgverlening, aandacht voor zingeving etc. zijn enkele kernwoorden waar het in ons woonzorgcentrum om gaat.
Wij bieden een vervangingsovereenkomst  aan van 38u/week
Loon volgens PC 330.01 – Ific verloning. Extralegale voordelen (maaltijdcheques, fietsvergoeding, premie voor WE-werk, ……..). Integratie in een gemotiveerd team.
 

Download bijlage(s)